Deichmann Magic Night na Jahorini

There are no translations available.

Jedanaesti po redu, tradicionalni modni događaj koji za temu i inspiraciju ima Novu godinu - Deichmann Magic Night, počinje 25. novembra 2016.godine na Jahorini i trajaće 3 dana.


Domaćin i partner zimskog izdanja modnog događaja Deichmann Magic Night je Turistički centar Jahorina. Magična delegacija sastavljena od domaćih predstavnika medijskih kuća, učesnika i poznatih ličnosti iz modnog i kulturnog života Srbije, imaće posebnu priliku da doživi nezaboravan vikend na Jahorini.

Novinari iz Srbije upoznaće se sa turističkim atrakcijama, smještajnim kapacitetima, ski stazama i ostalim prirodnim ljepotama Jahorine. Tom prilikom, bogat multimedijalni program održavaće se na više atraktivnih lokacija u luksuzno opremljenim hotelima Vučko, Termag, Lavina, a u kojima će tri dana vladati prava magična i prednovogodišnja atmosfera.

Publika će imati priliku da uživa u modnim revijama i prijedlozima modnih kuća za sezonu jesen /zima 2016. Kolekcije će prikazati brendovi Deichmann, Allegra i Balextra, a voditeljka programa je poznata manekenka Ivana Stanković. Od poznatih ličnosti prisustvo su potvrdili Neven Bošković, Frano Lazić sa ženom, Marina Perazić i mnogi drugi. Još jedno magično putovanje je pred nama, budite i vi deo prednovogodišnje čarolije!