Kraj februara ispunjen dešavanjima na Jahorini

There are no translations available.

Ekonomski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu i ove 2017. godine organizuje "Jahorinski poslovni forum" koji će se 24. i 25. februara održati u hotelu Termag na Jahorini. Turizam u funkciji ekonomskog razvoja tematika je kojom će se baviti učesnici šestog, po redu, kongresa i prezentovati svoje naučne radove.
Učesnici će imati priliku da upoznaju turističku ponudu Jahorine, Istočnog Sarajeva, a planirana je i posjeta Sarajevu kao i obilazak planine.

Jahorina je predstojećeg vikenda domaćin "alpincima" koji će voziti FIS trke za osvajanje fis bodova u borbi za plasman na evropski i svjetski kup.

Takmičenje će se održati u disciplinama slalom i veleslalom (muškarci i žene).

Petnaesta po redu manifestacija "Studentska zima 2017" otvorena je i zvanično na Jahorini. Pod pokroviteljstvom Ministarstva porodice, omladine i sporta, manifestaciju organizuje Ferijalni Savez Republike Srpske, a osnovni cilj je promocija zdravog života, druženje i podsticanje razvoja rekreativnog sporta među studentima.

Jahorina će u subotu, 25. februara 2017. godine biti domaćin još jednog "RED BULL HOME RUN" takmičenja. Masovno spuštanje skijaša i bordera niz planinu organizuje se četvrti put, sinonim je za dobru zabavu učesnika, ali i posjetilaca.

Turistička organizacija Istočno Sarajevo na sajmu turizma koji se od 23. do 26. februara 2017. godine održava u Beogradu, zajedno sa Olimpijskim centrom Jahorina i Udruženjem hotelijera " Jahorina" predstaviće turističku ponudu grada Istočno Sarajevo sa akcentom na ljetnu turističku sezonu.


Zajednički štand Republike Srpske nalazi se u hali 4 beogradskog sajma.