Dostava podataka

Turistička organizacija Republike Srpske zajedno sa Resorom za mala i srednja preduzeća i proizvodno zanatstvo, pri Ministarstvu industrije, energetike i rudarstva u Vladi Republike Srspke prikuplja podatke o preduzetničkim radnjama, koje obavljaju poslove koji se smatraju umjetničkim i starim zanatima, odnosno podatke o poslovima domaće radinosti.

S tim u vezi, molimo Vas da nam dostavite podatke o preduzetničkim radnjama ili licima koji se bave ovom vrstom posla u Vašem gradu/opštini. Podaci bi trebalo da sadrže: naziv, vrstu – opis posla, adresu, kontakt osobu, telefon i e-mail.

Takođe, pored navedenih potrebni su nam podaci o lokalnim i međunarodnim izložbama, sajmovima i svim manifestacijama ovog tipa u Vašoj opštini, koje njeguju tradiciju i običaje i na kojima se predstavljaju proizvodi ovih starih zanata.

Cilj nam je da na ovaj način formiramo bazu podataka, jer smatramo da su ovakvi zanati veoma interesantni za proširenje turističke ponude Republike Srpske.

Sve podatke dostaviti na adresu: Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo, ulica Dobrosava Jevđevića bb, Pale ili na e-mail Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli .