Bike test na Jahorini

Pozivamo Vas da nam se pridružite otvorenom bike testu koji organizujemo u subotu i nedelju 12.09. i 13.09.2015. na Jahorini. Test se održava ispred hotela Termag, u trajanju od 10 do 17 časova.

Kao i na nedavnim testovima u Beogradu i Nišu, imaćete priliku da besplatno isprobate više od 20 vrhunskih bicikala brendova Scott i Polar.

Takođe, imaćete mogućnost i da isprobate SPD Shimano cipele i pedale na trenažeru. Za sve one koji su u dilemi ili nikada nisu probali ovakve pedale ovo je idealna prilika da ih isprobaju u sigurnim uslovima (na trenažeru) i osete prednosti SPD sistema.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika test će biti odložen, a detaljnije informacije će te moći da dobijete na našem sajtu.

Da biste testirali bicikl, potrebno je da sa sobom ponesete i date nam na uvid dva važeća lična dokumenta sa fotografijama, od kojih je jedan važeća lična karta ili pasoš.

Korisnici testiraju bicikle na sopstvenu odgovornost i Planet Bike neće snositi odgovornost za eventualne štete i povrede učinjene korisniku ili trećim licima.

Planet Bike zadržava diskreciono pravo da ne omogući određenim korisnicima testiranje bicikla, ukoliko proceni da postoji mogućnost da oštete bicikl ili na neki drugi način zloupotrebe priliku da probaju nove modele.

Predviđeno je da testiranje pojedinog modela ne traje više od 20-30 minuta, kako bi što više ljudi dobilo priliku da isproba različite modele.

Preporučujemo da svi učesnici testa koriste zaštitne kacige.